Om oss

Innherred Idrettsmedisin & Fysioterapi er lokalisert i Innherred Helsehus på Røstad, Levanger. Vi har seks behandlingsrom / kontor, treningsal, garderobe med dusj og parkering med god kapasitet.

Ved klinikken jobber 9 fysioterapeuter (hvorav to er manuellterapeuter og en psykomotorisk fysioterapeut), kiropraktor, ernæringsfysiolog, massør og sekretær. Fire av fysioterapeutene har avtale med HELFO, mens de fem andre driver privat.

​For mer informasjon om våre terapeuter – klikk på ANSATTE.

Klinikken har et nært samarbeid med Røstad Legesenter som også er lokalisert i Innherred Helsehus, samt med andre leger i distriktet.

Vi har lang og bred erfaring fra idrettsskader innen mange idretter på nasjonalt og internasjonalt nivå. Vi har et nært samarbeid med idrettslege og psykolog ved Innherred Helsehus, og med Olympiatoppen.

Vi jobber også med generell / vanlig fysioterapibehandling. Blant annet med forebygging, opptrening og rehabilitering etter akutte skader, belastningsskader og etter operasjoner (bla kne, skulder, ankel, hånd, hofte, albue, nakke, rygg), samt kroniske (langvarige) lidelser. Også innen reumatologi , nevrologi, hjerte/kar og lungeplager.

Klinikkens terapeuter har god kompetanse og erfaring innen diagnostikk og kartlegging av årsak til smerte / redusert funksjonsnivå – og har en god faglig og forskningsbasert tilnærming til pasientene

Samarbeidspartnere

Dette bildet har et tomt alt-attributt, og filnavnet er 07ff4a_614081ab9c2345ce8470a322d8a67dd7~mv2.webp